Membership

Institutul de Terapie Familială şi Practică Sistemică DIANOIA este acreditat la Federaţia Română de Psihoterapie şi Colegiul Psihologilor din România.

Pot fi membri ai Institutului profesionişti certificaţi ca psihoterapeuţi în psihoterapie familială sistemică sau aflaţi în training începând din anul al doilea al nivelului intermediar de formare în psihoterapie familială sistemică.

Calitatea de membru al Institutului se obţine în urma adeziunii personale scrise.

Membrii Institutului de Terapie Familială şi Practică Sistemică vor fi acreditaţi ca psihoterapeuţi în psihoterapie familială sistemică la Federaţia Română de Psihoterapie. După absolvirea nivelului intermediar se obţine acreditarea ca psihoterapeut sub supervizare, iar după absolvirea nivelului avansat, se poate obţine acreditarea de psihoterapeut independent în psihoterapie familială sistemică.

Institutul de Terapie Familială şi Practică Sistemică este membru al International Family Therapy Association din 2009.

Institutul este în relaţie de parteneriat cu SHINUI – Institutul Israelian de Studii Sistemice, Familie & Schimbare Personală, Tel Aviv, BUCSAKI – Budapesta şi Trauma Unit al Modum Bad Hospital, Norvegia.

Calitatea de membru oferă dreptul de a participa la workshop-urile şi conferinţele organizate de Institutul de Terapie Familială şi Practică Sistemică la taxe preferenţiale.